Personal Training & Lifestyle Coaching

Bij Taekwon-Do Nieuwegein bieden we naast Taekwon-Do, Kickboksen en Defense ook Personal Training & Lifestyle Coaching aan. De Personal Trainingen bij ons zijn op te delen in: Personal Training, Lifestyle Coaching of om je beter te ontwikkelen in Taekwon-Do/Kickboksen/Defense.

Fitness Zaal Boven | Taekwon-Do Nieuwegein

Personal Training & Lifestyle Coaching

Sinds de het voorjaar van 2020 werken wij samen met Ronald Smit van Ronald Smit Personal Training. In ons pand aan de Overijsselhaven 147 kun je in een ruime, rustige en veilige omgeving aan jouw persoonlijke doelen te werken. Je werkt samen met Ronald aan je persoonlijke doelen. Verder is er niemand die toestellen bezet houdt, anderen die naar je kijken of net iets té luidruchtig aan het trainen zijn. Alle gebruikte materialen worden na elke training voor jou schoongemaakt, want jouw gezondheid staat voorop!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, een kennismakingsgesprek inplannen of direct starten? Ronald helpt je graag verder. Neem contact op met Ronald via: www.rs-pt.nl.

Personal Training Taekwon-Do/Kickboksen/Defense

Taekwon-Do, Kickboksen en Defense zijn meer dan alleen sporten. Dit houdt in dat er verschillende onderdelen zijn. Soms is er in de groepsles niet voldoende tijd om specifiek aan je persoonlijke doelstellingen te werken. Wil je toch meer persoonlijke begeleiding voor bepaalde onderdelen of train je liever in een kleine groep met een leraar naar keuze, dan is dat mogelijk. Natuurlijk zijn de Personal Trainingen uitermate geschikt om je extra voor te bereiden op examens of wedstrijden of te verdiepen in een bepaald onderdeel.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of direct starten met een Personal Training Sessie? Klik dan op deze link om uw aanvraag in te plannen.

Zelfstandig Trainen

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelfstandig, zonder begeleiding, te trainen. In onze zaal boven staan o.a. loopbanden, steps, fietsen, dumbells en een squatrek. Beneden staat de overige krachtapparatuur. Natuurlijk zijn er altijd trainers aanwezig om je op weg te helpen of om vragen te beantwoorden.