Tweede weekend ITS-opleiding afgerond

Geplaatst op 10-04-2018.

Het tweede weekend van deze cyclus van de opleiding tot ITF Taekwon-Do Sportleider (ITS) is afgerond! Deze erkende opleiding (Ministerie VWS, NOC*NSF en Stichting NSA) is de motor achter de pedagogisch-didactische kwalificaties van onze instructeurs.

De opleiding bestaat uit een deel voor Assistenten (A-ITS) en Zelfstandige instructeurs (Z-ITS). De A-ITS’ers gaan nu aan de slag met hun praktijkstage en het afronden van hun portfolio. Wij wensen ze alvast heel veel succes!

De Z-ITS’ers keren binnenkort terug voor hun laatste opleidingsweekend en dan mogen ook zij aan de slag met de afrondende fase.

Meer weten over de opleidingen? Zie de opleidingspagina en de uitgebreide toelichting bij de A-ITS en de Z-ITS opleiding. Reeds bewezen competenties op zak? Zie de uitleg over vrijstellingen!