Senioren Taekwon-Do

Wil je een betere conditie? Meer energie hebben in het dagelijks leven? Fysiek en mentaal sterker worden? Wil je leren hoe je jezelf kunt verdedigen? Dan is Taekwon-Do iets voor jou!

Taekwon-Do is een veelzijdige Koreaanse krijgskunst, een dynamische sportieve uitdaging en een effectief zelfverdedigingssysteem. Taekwon-Do Nieuwegein verzorgt sinds 1973 training en onderwijs in Taekwon-Do aan kinderen, tieners en volwassenen van alle leeftijden. Wij hebben speciale programma’s voor jeugd, junioren, senioren, beginners en gevorderden.

De trainingsfilosofie is gebaseerd op wederzijds respect, streven naar kwaliteit, (zelf)vertrouwen en flink zweten met een glimlach. Een sterk en lenig lichaam en weerbaarheid als resultaat. Ben je geïnteresseerd in wedstrijden? Taekwon-Do kan recreatief worden beoefend, maar zeker ook als wedstrijdsport. Er zijn veel mogelijkheden tot deelname aan wedstrijden, zoals bijvoorbeeld de wedstrijden in de Master Series, en het Nederlands Kampioenschap Taekwon-Do. Deelname aan wedstrijden altijd in overleg met de docent. Onze leraren en leden staan zowel op nationaal als internationaal vlak bekend om hun kwaliteit. Onze leden nemen regelmatig plaats in de selectie van het Nederlandse Team.

Met plezier ontvangen wij U op één onze locaties voor meer informatie of een gratis proefles.

Wat zeggen onze leden:

“Buiten dat ik het erg leuk vind, heeft het mijn lichaam sterker gemaakt. Ik heb geleerd dat je ook op hogere leeftijd nog veel kunt bereiken”

“Ik moest gisteren een belangrijke presentatie geven op mijn werk. Presentaties geven heb ik altijd spannend gevonden, maar door de kennis die ik bij Taekwon-Do lessen heb vergaard, heb ik mijn hoofd cool kunnen houden en heb ik ervan genoten. Even goed aarden, letten op ademhaling, ontspannen en woala! “

” De lessen zijn heel afwisselend. Het is ook erg gezellig”

” Leuke trainingen, groepsgevoel, goede sfeer om in te trainen. Lekker zweten”