Personal Training

Wil je persoonlijke begeleiding of train je liever in een kleine groep met een leraar naar keuze? Dan zit je goed bij Taekwon-Do Nieuwegein. Wij bieden Personal Trainingen aan voor zowel fitness als Taekwon-Do, Kickboksen en Defense. Kan jij ook niet wachten om te beginnen?ย Plan dan vandaag nog je intake gesprek in.

Fitness Zaal Boven | Taekwon-Do Nieuwegein

Personal Training Taekwon-Do/Kickboksen/Defense

Wil je meer persoonlijke begeleiding voor bepaalde onderdelen of train je liever in een kleine groep met een leraar naar keuze, dan is dat mogelijk! Personal Trainingen zijn uitermate geschikt om je extra voor te bereiden op examens, (internationale)wedstrijden of sport specifieke vaardigheden. Al onze Personal Trainingen worden gegeven door gecertificeerde Instructeurs en Personal Trainers.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of direct starten met een Personal Training Sessie? Klik dan op deze link om uw aanvraag in te plannen.

Trainen onder begeleiding

Naast het verbeteren van je eigen (sportspecifieke)vaardigheden is het ook belangrijk om een gezonde en actieve leefstijl na te streven. Samen met onze Personal Trainer Tim Nieuwenhuis staan wij klaar om dit te bewerkstelligen. Of het nu gaat om het verbeteren van je fysieke fitheid, het overwinnen van mentale obstakels of het behalen van sportieve mijlpalen, ik sta klaar om mijn ervaring en kennis te delen. Samen streven we naar een gezonde en actieve levensstijl!

Tim Nieuwenhuis Personal Trainer

Zelfstandig Trainen

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelfstandig, zonder begeleiding, of met begeleiding te trainen. In onze zaal boven staan o.a. loopbanden, steps, fietsen, dumbells en een squatrek. Beneden staat de overige krachtapparatuur. Natuurlijk zijn er altijd trainers aanwezig om je op weg te helpen of om vragen te beantwoorden.