Personal Training

Wil je persoonlijke begeleiding of train je liever in een kleine groep met een leraar naar keuze? Dan zit je goed bij Taekwon-Do Nieuwegein. Wij bieden Personal Trainingen aan voor zowel fitness als Taekwon-Do, Kickboksen en Defense. Kan jij ook niet wachten om te beginnen?ย Plan dan vandaag nog je intake gesprek in.

Fitness Zaal Boven | Taekwon-Do Nieuwegein

Personal Training Taekwon-Do/Kickboksen/Defense

Taekwon-Do, Kickboksen en Defense zijn meer dan alleen sporten. Dit houdt in dat er verschillende onderdelen zijn. Soms is er in de groepsles niet voldoende tijd om specifiek aan je persoonlijke doelstellingen te werken, of train je liever in een kleinere groep. Wil je meer persoonlijke begeleiding voor bepaalde onderdelen of train je liever in een kleine groepย met een leraar naar keuze, dan is dat mogelijk. Natuurlijk zijn de Personal Trainingen uitermate geschikt om je extra voor te bereiden op examens of wedstrijden of te verdiepen in een bepaald onderdeel.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of direct starten met een Personal Training Sessie? Klik dan op deze link om uw aanvraag in te plannen.

Zelfstandig of onder Begeleiding Trainen

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelfstandig, zonder begeleiding, of met begeleiding te trainen. In onze zaal boven staan o.a. loopbanden, steps, fietsen, dumbells en een squatrek. Beneden staat de overige krachtapparatuur. Natuurlijk zijn er altijd trainers aanwezig om je op weg te helpen of om vragen te beantwoorden.

Morning-Fit

Wil je de dag lekker sportief beginnen? Dan is Morning-Fit iets voor jou! Met een groepje gelijkgestemden een leuke en uitdagende circuit training volbrengen, om aansluitend te genieten van een welverdiend kopje koffie of thee.ย Morning-Fit is geschikt voor zowel jong als oud en voor de beginnende – als de meer ervaren sporter.ย Kom snel eens langs voor een gratis proefles en ervaar hoe fijn het is om de dag lekker actief te beginnen.