Taekwon-Do Kids

Exclusief voor de allerjongsten biedt Taekwon-Do Nieuwegein het speciaal ontwikkeldeTaekwon-Do Kids Programma’ aan. Dit programma sluit nauw aan bij de belevingswereld van jonge kinderen en besteedt veel aandacht aan onderwerpen als: zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfverdediging.

Hierbij worden specifieke thema’s behandeld zoals: verantwoordelijkheid, leiderschap, gezonde voeding, samenwerken, pestgedrag, gevaarlijke situaties, omgaan met vreemden.

Door middel van spelletjes, fysieke oefeningen, taken, rollenspel, het vertellen van verhalen, discussies, problemen oplossen, quizzen en puzzels wordt deze kinderen vaardigheden aangeleerd die de fysieke, cognitieve, gedragsmatige en sociale ontwikkeling bevorderen.

Voor het Taekwon-Do Kids Programma is er een mooi Kids Taekwon-Do pak ontwikkeld, en een studentenboek. Door dit studentenboek is er samenhang tussen het kind, de ouders, de sportclub en de school. Daarnaast wordt uw kind positief gestimuleerd d.m.v. het behalen van verschillende soorten badges, certificaten en streepjes.

Het is een programma waar uw kinderen de rest van hun leven profijt van hebben. De kern van het programma is om de kinderen te voorzien van een mindset die hen zal helpen bij te dragen om een harmonieuze samenleving te bevorderen.

“Eerlijk gezegd kan ik me geen beter programma bedenken dan het Taekwon-Do Kids Programma om de fysieke, cognitieve, gedrags-, sociale en morele ontwikkeling van jonge kinderen over de gehele wereld te bevorderen. Zo goed is het! Ik raad het dan ook aan in combinatie met het studentenboek”

Doctor Janel Gauthier, Ph.D.
Professor of Psychology, Laval University, Canada
Secretary-General of the International Association of Applied Psychology