Junioren Taekwon-Do

Taekwon-Do training is leuk, snel en spannend. Je zult nieuwe vrienden maken in een vriendelijke omgeving, en worden begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Je leert jezelf verdedigen terwijl je ook sterker en leniger wordt. Van Taekwon-Do krijg je zelfvertrouwen. Dit betekent dat je leert op jezelf te vertrouwen en eigen keuzes durft te maken.

Misschien slaag je in iets waarvan je niet had verwacht dat je het zou kunnen. Spectaculaire technieken leren of bijvoorbeeld in een paar jaar een zwarte band halen. Je kunt meer dan je denkt! De trainingen zijn veilig en je hoeft niet fit te zijn om te beginnen. Trainingen worden opgebouwd en passend gemaakt. We hebben lesmateriaal voor alle niveaus.

Ben je geïnteresseerd in wedstrijden? Taekwon-Do kan recreatief worden beoefend, maar zeker ook als wedstrijdsport. Er zijn veel mogelijkheden tot deelname aan wedstrijden, zoals bijvoorbeeld de wedstrijden in de Master Series, en het Nederlands Kampioenschap Taekwon-Do. Deelname aan wedstrijden altijd in overleg met de docent. Onze leraren en leden staan zowel op nationaal als internationaal vlak bekend om hun kwaliteit. Onze leden nemen regelmatig plaats in de selectie van het Nederlandse Team.

Wat zeggen de leden en hun ouders:

“Als ouder ben ik erg enthousiast! Alle kinderen worden met respect behandeld, ongeacht hun kunnen. Ook onderling wordt er door de kinderen vriendelijk en respectvol met elkaar omgegaan. En er wordt fanatiek getraind! Een aanrader voor iedereen die wil sporten in een sociale en respectvolle omgeving”

“Ik heb mijn dames op Taekwon-Do gedaan omdat ik het belangrijk vindt dat zij zich kunnen verdedigen als het nodig mocht zijn. Verder voor hun zelfvertrouwen. Wat ik nu zie is dat mijn dames met plezier naar Taekwon-Do-les gaan en ook serieus aan de lessen meedoen. Wat mij opvalt is dat de leden respect voor elkaar hebben.”