Kickboxing Nieuwegein

Kickboksen is een moderne dynamische vechtsport. Het Kickboksen is een uniek Westers alternatief voor de traditionele Oosterse vechtsporten zoals het Taekwon-Do. De training is een full body work-out en heeft als doel om je in een veilige omgeving de basisprincipes van het kickboksen bij te brengen. Denk hierbij aan trappen, stoten, worpen en vegen. Met het beoefenen van Kickboksen zal je algehele gezondheid, kracht en uithoudingsvermogen verbeteren. Hierdoor is het een sport die uitstekend geschikt is voor de gehele familie.

 

VOOR TAEKWON-DO, KICKBOXING EN DEFENSE-2

Programma’s en Route naar Succes

Taekwon-Do Nieuwegein/Kickboxing Nieuwegein is aangesloten bij W.A.K.O. Nederland. Door de Programma’s van Kickboxing Nieuwegein te door lopen, krijgen studenten de kans om zichzelf te ontplooien en te leren over fitness, voeding en zelfverdediging. Het is een unieke kans om het beste uit jezelf te halen, jezelf uit te dagen en je langetermijndoelen te verwezenlijken.

Wil jij in een veilige en prettige omgeving kennis maken met de basisprincipes van het kickboksen? Vraag dan direct een gratis proefles aan!

Kickboxing Nieuwegein

Jeugd Kickboxing | 6-12 jaar

Het doel van het Kickboxing Jeugd programma is om jonge sporters te creëren en op te leiden die respect, vriendelijkheid en zelfdiscipline beoefenen. Op dit niveau krijgen kinderen les met een gezonde balans tussen plezier en discipline, omdat we geloven dat deze aanpak ervoor zorgt dat onze Kickboxing Jeugd opbloeien en zich in een gezond tempo kunnen ontwikkelen.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen succes-ervaringen hebben tijdens de training. Uw kind leert zelfdiscipline, functionele kracht, oplossingsgericht denken en het vasthouden van concentratie. Studenten die dit programma doorlopen ontwikkelen een goede fysieke en mentale basis. Daarnaast word de basis gelegd voor de atletische vaardigheden, coördinatie en lichaamsbeheersing.

Op dit niveau krijgen kinderen les met een gezonde balans tussen plezier en discipline, omdat we geloven dat deze aanpak ervoor zorgt dat onze jeugd floreren zowel binnen als buiten onze sportschool.

Junioren Kickboxing | 13-15 jaar

Het opleiden van jonge sporters die oplossingsgericht denken, doelen stellen en een goede fysieke en mentale basis aanleren is het doel van ons Junioren Kickboxing Programma. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot (top)sporter en/of coach.

Senioren Kickboxing | 16+

In de huidige moderne samenleving vol afleiding, gadgets, verantwoordelijkheden en lawaai, is het Kickboxing Senior Programma je veilige haven om je volledig op jezelf te concentreren en af te sluiten van alle afleiding. Het programma is ontworpen voor oudere tieners en volwassenen die op zoek zijn naar iets anders en unieks, een oplossing voor het gebrek aan motivatie en vonk. Ontworpen om je de kans te geven om te trainen met gelijkgestemde individuen die er allemaal naar streven om het beste uit zichzelf te halen. Omvat alle aspecten van training, van cardiovasculair uithoudingsvermogen tot functionele kracht en mentale vaardigheden om een betere levensstijl voor u te creëren.

VOOR TAEKWON-DO, KICKBOXING EN DEFENSE-2