ITFNL investeert: e-Captain Training een Succes!

Geplaatst op 23-06-2018.

‘s-Hertogenbosch, 22.06.2018 – Met vertegenwoordigers van Hwa Rangdo, BOOZ, Sportschool Tim Kool, Taekwon-Do Team Vrijsen, In Nae Do Kwan, Taekwon-Do School Amsterdam en het nog op te richten Taekwon-Do Nieuwegein, zat het klasje aardig vol in het hoofdkantoor van Dispi, de programmeurs achter de online administratiesoftware “e-Captain”.

Na de introductie tijdens de ALV van 2017, live gedemonstreerd tijdens de ALV van 2018, is e-Captain inmiddels (bijna) in gebruik bij zo’n 9 I.T.F. Nederland-scholen – en er zullen meer volgen.

Deze complete oplossing voor het beheer van je ledenadministratie en boekhouding, met uitbreidingsmogelijkheden als een compleet geïntegreerde website met allerhande handige koppelingen (zoals een online inschrijfformulier), wordt kosteloos (basispakket) beschikbaar gesteld door I.T.F. Nederland aan haar leden. Dit geeft onze leden een professioneel instrument in handen om hun club efficiënt te runnen, naast een besparing van bijna €400,- op jaarbasis!

Om de overstap soepel te laten verlopen heeft I.T.F. Nederland deze training bekostigd – normaal €75,- p.p. – voor alle scholen die daar behoefte aan hadden en na de afgelopen ALV aangaven van plan te zijn om met e-Captain te gaan werken. Omdat het pakket zo uitgebreid is, is een dergelijke training (die regelmatig door e-Captain georganiseerd worden), een handige manier om snel op weg te kunnen.

e-Captain is direct gekoppeld aan de ledenadministratie van de bond. Hiermee worden dus vele extra handelingen opgelost: scholen die met e-Captain werken hoeven alleen nog daarin te werken. e-Captain biedt de mogelijkheid administraties te scheiden, dus alleen het ITF Taekwon-Do gedeelte wordt gesynchroniseerd met ons Charyotsysteem.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de website van e-Captain of neem contact op met het Secretariaat: secretariaat@itf-nederland.nl.