Workshop AVG Proof

Geplaatst op 11-09-2018.

Evenement: AVG workshop
Locatie: Sporthallen Zuid, Burgerweeshuispad 54, 1076 EP Amsterdam
Datum: 29 september 09:30-12:30u
Faciliteiten: horeca aanwezig, parkeren en bereikbaarheid
Zoals aangekondigd vindt op 29 september de AVG workshop voor ITF Nederland-leden plaats in Amsterdam in Sporthallen Zuid. Lees ook onze vorige berichten over de AVG: hier, hier, en hier.
Geïnteresseerde schoolhouders hebben inmiddels met de online AVG-tool gewerkt en hebben zijn al bijna AVG-proof – toch?? De sessie is bedoeld om stap voor stap door alle punten te lopen, vragen te beantwoorden en evt. valkuilen te identificeren. Hoe beter je je hebt voorbereid, hoe meer je uit deze workshop zult halen.

Aan het eind van de sessie ben je “AVG Proof” en heb je alle documentatie op orde.

Heb je nog geen voucher ontvangen voor de online AVG-tool, neem dan z.s.m. contact op met het Secretariaat (secretariaat@itf-nederland.nl).

De workshop wordt begeleid door expert Ernst-Jan Reinerie, die al vele verenigingen en bonden verder heeft geholpen (zie hier in Nieuwsuur).
Programma:
09:00-09:30 Inloop
09:30-12:30 Workshop

Er zal koffie/thee aanwezig zijn. Lunch niet inbegrepen.
 
Deelname aan de workshop en toegang tot de online AVG tool zijn nu nog kosteloos en aanmelden kan nog. Besluit je later met de tool te werken, dan zijn kosten EUR 25,- voor de tool (zonder begeleiding), te bestellen via het Secretariaat (secretariaat@itf-nederland.nl).