Mooie resultaten op Fuji Mae Kids Cup 2018

Geplaatst op 10-12-2018.

Op zondag 9 december vond wederom het grootste ITF Jeugd Taekwon-Do toernooi plaats: De Fuji Mae Kids Cup. Natuurlijk waren wij hier ook bij. Met een leuke groep van twee deelnemers, twee coaches, één scheidsrechter en natuurlijk onze supporters vertrokken wij richting Sint-Oedenrode (Noord-Brabant).

Voor de 6e maal organiseerde Taekwon-Do Club Chong Do Kwan dit landelijk toernooi. Met meer dan 300 deelnemers van 26 verschillende scholen streden de deelnemers voor de prijzen. Binnen Taekwon-Do Nieuwegein vinden wij het overwinnen van jezelf belangrijker dan winnen van een tegenstander. Ilyas en Imran hebben laten zien dat zich zelf hebben overwonnen door mee te doen en bovendien wisten ze maar liefst 5 medailles mee naar Nieuwegein te brengen!

Ilyas werd bij het non-contact sparren, springtechnieken en de Tuls tweede. Zijn grote broer Ilyas moest bij het onderdeel Tuls nog even inkomen, maar wist bij het sparren en het springen heel knap derde te worden.

Naar een toernooi gaan is alleen mogelijk met vrijwilligers (die als scheidsrechter of al coach mee willen) en de ouders die de deelnemers door het hele land rijden. Soufiane, Floyd en Wail bedankt voor jullie hulp en inzet.

Kijk op onze facebookpagina voor alle foto’s.

Lijkt het je ook leuk om een keer mee te doen aan een toernooi? Vraag dan bij je instructeur naar meer informatie en wie weet ben jij de volgende prijswinnaar!