Goede Start 2019: Eerste Training

Geplaatst op 08-01-2019.

Nieuwegein, 08.01.2019 โ€“ De eerste trainingen van 2019 zitten er weer op, en het was weer volle bak. Behalve veel lachen, werd er natuurlijk ook flink gezweet!

De gevorderde jeugdleden mochten het spits afbijten en werden direct aan het werk gezet. Na een korte maar pittige warming-up, waarbij alle spieren werden losgegooid, werden er flink wat oefeningen gedaan waarbij samenwerken en plezier hebben centraal stonden. Via de speedladder werd er gewerkt aan het voetenwerk voor het onderdeel sparren, want ook dit jaar gaan we weer de nodige toernooien af, met als eerste toernooi de Open Dutch op 26 januari. Ook werden enkele uitdagende oefeningen met de hoepels gedaan. Als afsluiter werden verschillende combinaties gedaan op de pads en kussen. Uiteraard werden ook doelstellingen voor 2019 door de leerlingen uitgesproken. Het belooft een mooie eerste helft van 2019 te worden!

Na het goede voorbeeld van de jeugd, was het de beurt aan de junioren en senioren. Enkele leden waren nog op vakantie, maar toch een grote groep enthousiastelingen die niet konden wachten om weer te trainen. Ook hier werd aandacht besteedt om het vakantie roest uit het lichaam te krijgen. Ook hier werden verrassende en uitdagende oefeningen gedaan met de speedladders en hoepels. De oefenvormen werden later toegepast in verschillende sparring drills op de pads en kussens.

Wellicht zullen sommige morgen wat spierpijn ervaren, maar het belooft een mooi jaar te worden.