Eerste Opleidingsweekend Z-ITS 2019

Geplaatst op 13-01-2019.

Nieuwegein, 13.01.2019 โ€“ Afgelopen weekend werd het eerste opleidingsweekend van de opleiding Zelfstandig ITF Taekwon-Do Sportleider gegeven. Deze opleiding is de enige door NOC*NSF erkende ITF Taekwon-Do opleiding in Nederland.

Onze eigen instructeurs Ixora, Avita en Ashin waren aanwezig. Het eerste weekend stond in het teken van repertoire vorming, complimenten geven, reflectiemethoden, stretching en hoe het portfolio samen te stellen. Tevens gaf Sabum Wouter een korte uitleg over hoe de opleiding af te ronden. Alle cursisten moeten namelijke een portfolio maken en een Proeve van Bekwaamheid ย (PvB) afleggen.

Binnen onze club vindenย wij het ontzettend belangrijk dat onze instructeurs zich constant blijven ontwikkelen. Niet alleen Taekwon-Do inhoudelijk, maar zeker ook pedagogisch, didactisch en qua trainingsvermogen.

Namens Taekwon-Do Nieuwegein willen wij Patrick den Hoed, Martijn van de Velde en I.T.F. Nederland bedanken voor de enthousiaste manier van lesgeven tijdens dit eerste opleidingsweekend. In het weekend van 13 en 14 april staat het tweede opleidingsweekend op het programma.