Persoonlijke Ontwikkeling

Geplaatst op 29-01-2019.

Nieuwegein, 29.01.2019 – Jezelf constant blijven ontwikkelen staat hoog in ons vaandel. Afgelopen maanden hebben Soufiane en Floyd zichzelf op verschillende gebieden verder ontwikkeld.ย 

In december heeft Soufiane deelgenomen aan de International Kids Course en succesvol afgerond. Vandaag krijg hij dan ook zijn verdiende certificaat uitgereikt en mag hij officieel lesgeven binnen het Kids Development Programma. Binnenkort zullen jullie Soufiane dan ook in actie gaan zien tijdens onze kids lessen.

Floyd kreeg vandaag zijn 2e Dan (zwarte band) certificaat uitgereikt. Naast het certificaat kreeg hij ook het bijbehorende danpasje en I.T.F. pin.ย Van harte gefeliciteerd met jullie prestaties!

Heb jij ook interesse om jezelf verder te ontwikkelen naast de reguliere lessen? Dan zit je bij Taekwon-Do Nieuwegein goed! Kijk geregeld op onze website voor aankomende evenementen, cursussen en trainingen.