Mooie Resultaten op 6e FlevoCup

Geplaatst op 11-03-2019.

NIEUWEGEIN, 10.03.2019 โ€“ย Vanochtend vroeg vertrokken Pluc, Dave, Floyd, Roche, Erwin (scheidsrechter), Patrick (leen scheidsrechter?) en Wouter richting Harderwijk om deel te nemen aan de 6e FlevoCup. Het werd een dag met mooie resultaten! Lees verder voor het complete verslag.

De dag begon met het onderdeel tuls. Roche bewees dat hij in vorm begint te raken voor het WK want hij wist de samengevoegde poule te winnen. Met name de finale partij was van hoog niveau. Floyd greep helaas net naast de prijzen, werd 4e, en weet dat er nog wat werk te verrichten is richting het WK.

Pluc en Dave stonden voor het eerst op de mat voor een echte wedstrijd. Tijdens de eerste ronde was de (gezonde) spanning duidelijk zichtbaar en werden hier en daar wat schoonheidsfoutjes gemaakt. Via de herkansing wist Pluc toch nog knap 4e te worden, en Dave 5e. Mooi debuut voor beide heren en dat smaakt naar meer!

Na de pauze konden de beschermers aan voor het onderdeel sparren. Roche wist de finale te bereiken, waarin hij net wat snelheid te kort kwam. Dave kon direct aan de bak en wist partij naar partij te winnen, en werd dan ook terecht winnaar in zijn poule. Een mooie ?, en dat tijdens zijn wedstrijd debuut. Pluc verloor in zijn eerste partij helaas van de latere winnaar. In de herkansing vocht hij een mooie partij die gelijk op ging. Na de verlening stond het nog steeds gelijk en moest er een golden point aan te pas komen. Net zoals Roche kwam Pluc net qua snelheid iets te kort. Toch een mooie 4e plaats.

Alle leden mogen trots zijn op hun prestaties, en wij zijn zeker trots op ze?!

Overzicht behaalde medailles:
?Roche Tuls
?Dave Sparren
?Roche Sparren