Examens Groot Succes: Nieuwe Graduaties!

Geplaatst op 01-04-2019.

NIEUWEGEIN, 29-03-2019 – Het eerste examen voor gekleurde banden in 2019 zit erop! Tijdens het examen worden de examenkandidaten getest of ze hun stof beheersen en klaar zijn om meer te leren. Ben je ook benieuwd naar de resultaten van de examenkandidaten?

Een Taekwon-Do examen bestaat uit een fysieke test en een theoretische test. Afgelopen week hebben de examenkandidaten hun theoretische test al succesvol afgerond. Vrijdag stond de fysieke test op het programma.

Alle kandidaten moesten verschillende patronen, vierhoekstrainingen, meerdere ronden sparren, praktische applicaties voor zelfverdediging, breektesten en een pittige push-up challenge doorstaan. Iedereen heeft het fantastisch gedaan, en de examencommissie kon niet anders concluderen dan dat iedereen heeft voldaan aan de exameneisen en dus geslaagd is voor zijn examen. Allemaal van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten???.

Dinsdag slaan we de pagina om en starten we met het volgende hoofdstuk in jullie Taekwon-Do carriรจre.