Nieuw Lesuur: Taekwon-Do Kids 3-5 jaar

Geplaatst op 17-09-2019.

Nieuwegein, 17.09.2019 – Enige tijd geleden werd het al aangekondigd in onze nieuwsbrief en nu is het zover: a.s. dinsdag 24 september starten de “Taekwon-Do Kids” lessen. Deze lessen zijn speciaal voor onze jongste sporters vanaf 3 tot 5 jaar.

Exclusief voor de allerjongsten biedt Taekwon-Do Nieuwegein het speciaal ontwikkelde ‘Taekwon-Do Kids Development Programma’ aan. Dit programma sluit nauw aan bij de belevingswereld van jonge kinderen en besteedt veel aandacht aan onderwerpen als: zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfverdediging.

Hierbij worden specifieke thema’s behandeld zoals: verantwoordelijkheid, leiderschap, gezonde voeding, samenwerken, pestgedrag, gevaarlijke situaties, omgaan met vreemden.


Door middel van spelletjes, fysieke oefeningen, taken, rollenspel, het vertellen van verhalen, discussies, problemen oplossen, quizzen en puzzels wordt deze kinderen vaardigheden aangeleerd die de fysieke, cognitieve, gedragsmatige en sociale ontwikkeling bevorderen.

De trainingen zullen verzorgd worden door Sabum Wouter, gecertificeerd Taekwon-Do Kids Instructeur en geeft sinds 2008 les aan deze doelgroep (naast het reguliere Taekwon-Do, zelfverdediging en nog veel meer).

De training is op dinsdagavond van 18:00 tot 18:45u op onze vaste locatie (Gymzaal de Triangel, Lohengrinhof 9, 3438 RA Nieuwegein). Ingang aan de kant van het schoolplein.

Wil je een keer langskomen voor een proefles? Vraag dan via deze link een GRATIS proefles aan.