Battle of the Lowlands 2019

Geplaatst op 27-09-2019.

ALMERE, 21.09.2019 – Op zaterdag 21 september ging Taekwon-Do Nieuwegein met collectief CB19NL richting Almere voor de Battle of the Lowlands 2019. Dit toernooi maakt deel uit van de zogenaamde Master Series van onze ITF Taekwon-Do bond, ITF Nederland en deze serie toernooien kent binnen de Nederlandse grenzen een zeer sterk deelnemersveld.

De eerste wedstrijd van het seizoen is altijd spannend. Je bent nog maar net begonnen met trainen, misschien een klasse hoger, je bent er even “uit” geweest. Maar geen reden om niet met volle moed aan de slag te gaan! De resultaten stelden in ieder geval niet teleur, hoewel het gevoel van weer samen zijn met de CB19NL “familie”vooral de heerlijke sfeer van de dag bepaalde.

Nieuwegeiners Wail, Roche, Floyd en Ilyas deden mee met tuls en sparren. Roche wist goud te pakken bij de Senior Heren Tul 1ste Dan en Floyd pakte zilver bij de Junioren Heren Tul 1ste en 2e Dan. Bij het onderdeel sparren pakte Wail het brons, en Roche het zilver. Ilyas greep helaas net naast de medailles op beide onderdelen, maar de potentie die hij heeft laten zien stemde vrolijk 🙂.

Met een stuk of 50 startplekken is het niet te doen om alle mooie, spannende en ontroerende verhalen samen te vatten, dus hebben we de CB19NL crew gevraagd hun eigen verhaal in een paar zinnen samen te vatten. Het resultaat daarvan is hieronder te vinden!

Organisator Hwa Rangdo heeft met haar team een leuk toernooi weten neer te zetten in Topsportcentrum Almere. We zijn er volgend jaar zeker weer bij!

Dank aan alle CB19NL scheidsen, coaches, deelnemers en supporters voor hun aanwezigheid: we hebben onszelf weer lekker op de kaart gezet 😛

Onze eigen “Van Tellingen”, René, heeft ongelooflijk mooie foto’s geschoten, te vinden op de Facebookpagina van Team Carvalho Sports. De podiumfoto’s staan in een apart album.

Dit artikel is geschreven door Jair Stenhuijs voor CB19 en aangepast door Wouter Meijer. Cover foto gemaakt door René van Steen.