CB19NL Training Amsterdam

Geplaatst op 06-10-2019.

AMSTERDAM, 05.10.2019 โ€“ Na de eerste twee toernooien van het seizoen stond vandaag voor de fanatiekelingen de tweede CB19NL training op het programma. Dit keer bij Taekwon-Do School Amsterdam. Na de geweldige resultaten van de afgelopen weken was het tijd om de resultaten te evalueren en de vaardigheden aan te scherpen.

Medailles winnen op de toernooien in binnen- en buitenland gaat niet vanzelf. Na de geweldige resultaten op de eerste twee toernooien van dit seizoen was het tijd om te evalueren en vooruit te kijken. De komende periode staan er weer belangrijke toernooien op het programma, te denken aan het Nederlands Kampioenschap in november.

Vorige training stond o.l.v. Boosabums Euclides en Iwan, en ditmaal mochten Boosabum Jair en Sabum Wouter los. Al snel zat de vaart goed in de training en stonden de zweetdruppels op de voorhoofden. Geconcentreerd werden verschillende wedstrijdonderdelen getraind. Natuurlijk was er ook weer een heerlijke lunch geregeld!

Op zaterdag 9 november zal de derde CB19NL training zijn. Dit keer op onze eigen club, Taekwon-Do Nieuwegein. Lijkt het je ook leuk om samen met leden van andere sportscholen te trainen en van elkaar te leren? Natuurlijk kan dat! Geef je dan snel op bij Sabum Wouter.