Landelijke Technische Cursus 26-10-2019

Geplaatst op 27-10-2019.

Utrecht, 26.10.2019 โ€“ Vandaag was in Utrecht de tweede Landelijke Technische Training van I.T.F. Nederland in 2019.ย Vanuit Taekwon-Do Nieuwegein | CB19NL waren o.a. Bob en Sabum Wouter aanwezig.

Elk jaar worden er twee Landelijke Technische Trainingen georganiseerd door I.T.F. Nederland om alle examenkandidaten die binnenkort opgaan voor hun zwarte band bij te scholen. Sinds dit seizoen is Sabum Wouter lid van de Commissie Techniek en Opleidingen (CTO). In totaal waren er 120 deelnemers vanuit heel Nederland aanwezig.

Taekwon-Do Nieuwegein | CB19NL

Tijdens de Landelijke Technische Cursus werden de examen tuls per graduatie behandeld. Daarnaast kwamen de volgende onderdelen voorbij: Koreaanse terminologie, vormspanning en Hosin Sul (Zelfverdediging). Bob trainde mee in de groep met rode banders en Sabum Wouter gaf les aan de 1ste Danners.

Bob in actie bij het onderdeel vormspanning