Fuji Mae Kids Cup 2019

Geplaatst op 17-12-2019.

Sint-Oedenrode, 08.12.2019 โ€“ Na een druk wedstrijdjaar was het laatste toernooi van 2019 in Sint-Oedenrode, Brabant.ย Taekwon-Do Nieuwegein wasย aanwezig op de Fuji Mae Kids Cup georganiseerd door Chong Do Kwan. Een mooie afsluiting van het wedstrijdjaar en een flinke medailleregen!

 

In de morgen vertrokken de deelnemers Danny, Julian, Ilyas, Alex en Imran samen met coaches Wail en Sabum Wouter. Al snel kwamen wij onze eigen scheidsrechter Boosabum Purcell tegen. Boosabum Purcell deed traditie getrouw weer een gooi naar de titel best dressed referee.

Na een spetterende opkomst en gezamenlijke warming-up mochten de deelnemers los op de onderdelen Tuls, Sparren en Gesprongen Technieken.

Hier onder alle resultaten:

Tuls:
Julian ๐Ÿฅ‰
Danny ๐Ÿฅˆ
Ilyasย ๐Ÿฅ‰

Sparren:
Julian ๐Ÿฅ‰
Imran ๐Ÿฅ‰
Alex ๐Ÿฅ‰

Gesprongen Technieken:
Imran ๐Ÿฅ‰
Alex ๐Ÿฅ‰

Uiteindelijk ging iedereen met een medaille mee naar huis, iets om trots op te zijn. In januari zijn we weer terug op de wedstrijdmat tijdens de Open Dutch, georganiseerd door Master Willy van de Mortel.