Nieuwe Eigen Locatie Taekwon-Do Nieuwegein

Geplaatst op 02-01-2020.

Nieuwegein, 18.12.2019 โ€“ Een droom van elke Taekwon-Do instructeur en school is om zijn of haar eigen locatie te hebben. Na jaren in verschillende gemeente zalen te hebben getraind melden wij met grote trots dat vanaf 1 januari Taekwon-Do Nieuwegein haar eigen locatie heeft!

Op deze nieuwe locatie krijgen wij o.a. de beschikking over een grote zaal, met matten en spiegels, een kantine en ook kleedkamers met sauna’s en douches.

De afgelopen weken is door veel vrijwilligers geklust en verbouwd en momenteel zijn we hier nog druk mee bezig. De verwachting is dat we per 1 februari helemaal klaar zijn. Wel starten de lessen vanaf dinsdag ย 7 januari 2020ย  in onze nieuwe zaal.

Het adres van onze nieuwe locatie is:
Overijsselhaven 147
3433 PHย Nieuwegein

Wij hopen iedereen disdag 7 januari allemaal te mogen verwelkomen tijdens de eerste reguliere lessen van 2020 in onze nieuwe locatie.