Nieuw Lesuur: Black Belt Club

Geplaatst op 20-01-2020.
Nieuwegein, 17.01.2020 – Vanaf donderdag 23 januari starten we met een nieuw Taekwon-Do lesuur voor zwarte banden:”Black Belt Club“. Elke donderdag van 20:00 tot 21:00u kunnen leden met rode band (2e Gup) en hoger bij ons terecht in onze DojangIn de “Black Belt Club” komen naast de hogere Tuls alle examenonderdelen voorbij en gaan we dieper in op alles wat te maken heeft met assisteren en zelfstandig lesgeven. Tijdens deze lessen trekken we meer tijd uit voor alle details dan in de reguliere lessen zodat iedereen specifiek aan zijn of haar eigen stof toe komt.
Naast de reguliere dinsdag en vrijdag trainingen kunnen de hogere graden specifiek hun eigen stof trainen.
Benieuwd naar ons complete lesaanbod? Bekijk ook onze informatie pagina!