Tijdelijk gesloten vanwege maatregelen Coronavirus

Geplaatst op 13-03-2020.

NIEUWEGEIN, 13.03.2020 – Via dit bericht willen wij jullie op de hoogte brengen van de maatregelen die we als bestuur van Taekwon-Do Nieuwegein hebben genomen omtrent het Coronavirus. Zo hebben wij besloten om de lessen vanaf vandaag tot eind volgende week te laten vervallen. Eind volgende week herbeoordelen we weer de situatie. We zijn van mening dat voorkomen beter is dan pas straks maatregelen nemen.

In de komende periode zullen we kijken hoe wij de lessen en examens kunnen inhalen. Natuurlijk balen wij ontzettend, maar we vinden de gezondheid van kwetsbare doelgroepen belangrijk. Daarnaast heeft de landelijke bond ook besloten om alle evenement tot nader order te laten vervallen. Wij hopen op ieders begrip.

Wij verzoeken iedereen om zijn of haar mail, onze website en social media kanalen in de gaten te houden omtrent de situatie. Mocht de situatie wijzigen dan informeren wij iedereen.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Taekwon-Do Nieuwegein