Zomervakantie? Wij trainen door!

Geplaatst op 16-07-2020.

NIEUWEGEIN, 17.07.2020 โ€“ In onze regio staat de zomervakantie op het punt van beginnen, maar stilzitten hoeft niet! Want wij hebben goed nieuws: de hele zomer trainen wij gewoon door! Lees hieronder alle informatie omtrent de lessen.

Trainen in de Zomer

De meeste scholen zijn gesloten tijdens de zomervakantie maar wij gaan deze zomer lekker door volgens het normale rooster (hier zijn onze lestijden te vinden). Sterker nog we hebben ondertussen meer lessen dan aan het begin van dit seizoen. Zo zijn ondertussen de Taekwon-Do Elite, Black Belt Club en Fight Club lessen gestart en ook de extra Taekwon-Do Kids lessen.

Privรฉtrainingen

Wil jij naast de groepslessen liever in een kleine groep trainen? Dat kan! Neem contact met ons en vraag naar de mogelijkheden voor een privรฉtraining (maximaal 4 personen per groep): info@taekwondo-nieuwegein.nl.

Gratis proefles

Wil jij ook een keer meedoen met onze Taekwon-Do, Kickboxing of Defense trainingen? Dat kan! Klik op onderstaande afbeelding en plan direct jouw gratis proefles.