Sabum Mohamed op Bezoek

Geplaatst op 28-08-2020.

NIEUWEGEIN, 28.08.2020 โ€“ De gehele zomervakantie hebben wij doorgetraind en vlak voor de start van het seizoen 2020-2021 kregen wij bezoek van Sabum Mohamed Ait Benali. Voor degene die al iets langer meelopen in de Taekwon-Doย wereld zeker geen onbekende. Behalveย langskomen deed Sabum ook mee met de laatste zomertraining.

De meeste zwarte banders in Nieuwegein zijn ooit in hun Taekwon-Do reis in aanraking gekomen met Sabum Mohamed. In bijna elke denkbare plaats in de provincie Utrecht heeft Sabum lesgegeven. Naast het lesgeven is hij ook zeek betrokken met zijn community in de wijk Hoograven.

Sabum Mohamed is ooit begonnen met trainen in Utrecht onder leiding van onze eigen Sabum Kiet en Seseong James. Al snel is hij begonnen met lesgeven en ook in Nieuwegein heeft Sabum lesgegeven. Onder andere Boosabums Ashin en Avita zijn ooit begonnen met Taekwon-Do bij Sabum en ook Sabum Wouter en Boosabum Purcell hebben hun eerste Taekwon-Do les heel wat jaren geleden gekregen van Sabum Mohamed. Nog steeds is Mohamed een van de drijvende krachten binnen zijn club en onze Taekwon-Do “neefjes” Taekwon-Do In Nae Do Kwan. Ook heeftย Sabum geholpen tijdens de voorbereidingen van verschillende danexamens.

Het was een eer om na al die jaren les gekregen te hebben van, les te mogen geven aan Sabum Mohamed. Naast een collega is Mohamed een vriend van de club en ook een voorbeeld voor ons allemaal.