Samen Veilig Trainen – Coronamaatregelen

Geplaatst op 14-10-2020.

NIEUWEGEIN, 14.10.2020 – Dinsdagavond heeft het kabinet een ‘gedeeltelijke lockdown’ aangekondigd. Ook voor de sport zijn extra maatregelen afgekondigd. Wij gebeld met de corona informatielijn van het Rijk (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport). De regels in het kort:

✅ Voor kinderen t/m 17 jaar veranderen de regels niet. Zij mogen sporten zonder afstand te hoeven houden.

🥋 Volwassenen mogen sporten op 1,5m afstand van elkaar. Partneroefeneningen zijn niet toegestaan. Volwassenen sporten in groepjes van maximaal 4 personen (excl. lesgever). Er mogen meerdere groepjes volwassenen naast elkaar sporten in 1 zaal, mits de groepen duidelijk van elkaar gescheiden blijven en het maximum aantal personen per zelfstandige ruimte niet overschrijden.

‼️
Het maximaal aantal personen per zelfstandige ruimte is 30 (incl. lesgevers).

⛔
Kleedkamers, douches en sportkantines zijn gesloten.

Blijf gezond en tot ziens in de dojang!