Nieuw Lesuur Donderdag

Geplaatst op 19-10-2020.

NIEUWEGEIN, 19.10.2020 – Vanwege grote belangstelling voor onze Taekwon-Do lessen voor 6-12 jarige in Nieuwegein hebben wij besloten een nieuw lesuur te starten op donderdagavond. Nieuwe leden kunnen op donderdag kennis maken met Taekwon-Do.

De afgelopen periode zijn wij als Taekwon-Do club ontzettend gegroeid. Met name de lesuren voor de 6-12 jarige op de dins- en vrijdag zitten momenteel helemaal vol. Om teleurstellingen te voorkomen zijn wij daarom een nieuw lesuur gestart voor deze doelgroep op onze locatie in Nieuwegein. Van 18:00 tot 18:45 kunnen nieuwe leden zich ontwikkelen in onze prachtige Martial Art. Voor de overige lessen (Taekwon-Do Kids, Junioren (13-17) en Senioren) zijn nog wel enkele plekken vrij.

View this post on Instagram

πŸ₯³ Donderdag avond starten wij met een nieuw lesuur voor de 6-12 jaar groep. Vanwege het succes op de dins- en vrijdag groep moeten wij helaas daar een wachtlijst hanteren. Donderdag is iedereen welkom van 18:00 tot 18:45. Plan je proefles in via onze website. Vragen omtrent de wachtlijst op dinsdag en vrijdag voor de 6-12 jaar groep kunt u stellen via info@taekwondo-nieuwegein.nl

A post shared by π™π™–π™šπ™ π™¬π™€π™£-π˜Ώπ™€ π™‰π™žπ™šπ™ͺπ™¬π™šπ™œπ™šπ™žπ™£ (@tkdnieuwegein) on

 

Leden die al trainen op dinsdag en/of vrijdag mogenΒ extra komen trainen op donderdagavond. Dit is een extra training voor huidige leden en geen vervanging voor de dins- of vrijdagles.

De fight club voor de jeugd is hiermee komen te vervallen. Momenteel zijn wij druk bezig om een nieuw tijdstip te vinden voor deze training welke gericht is op het wedstrijdsparren te vinden. Meer informatie zal spoedig volgen. Het complete lesrooster is te vinden op onze website.