Rookvrije Generatie

Geplaatst op 23-03-2021.

NIEUWEGEIN, 23.03.2021 โ€“ Bij Taekwon-Do Nieuwegein stimuleren wij een gezonde lifestyle. Naast gezond eten en voldoende bewegen willen wij ook kinderen laten opgroeien in een rook- enย tabaksvrije omgeving. Per 1 maart zijn wij daarom “Rookvrij”.ย 

Rookvrije Schoolterreinen en Sportlocaties

Afgelopen jaar werd het al bij wet verplicht dat schoolterreinen rookvrij moeten zijn en per 1 maart werken wij samen met SportID om roken te ontmoedigen. Wij waren al rookvrij maar nu ook officieel en in samenwerking met de Gemeente Nieuwegein. In onze ogen gaan gezond sporten en roken niet samen. Gelukkig zijn wij niet de enige die er zo over denken en doen vele sportvereniging in Nieuwegein met ons mee!

Het Goede Voorbeeld

Door samen te werken met de Gemeente Nieuwegein en SportID geven wij als Taekwon-Do Nieuwegein het goede voorbeeld. Zo hopen wij dat de kinderen niet in de verleiding komen om te gaan roken. Samen vormen hopelijk wij een nieuwe rookvrije generatie. Door middel van verschillendeย illustraties zoals hierboven in en rond onze locaties op te hangen hopen wij rokers op een positieve manier te benaderen en te overbrengen dat roken op een sport- of speellocatie voor kinderen helemaal niet zo logisch is.