CTO Training 2021

Geplaatst op 11-07-2021.

NIEUWEGEIN, 11.07.2021 โ€“ Zondag was de Commissie Techniek & Opleidingen (CTO) van I.T.F. Nederland bij ons te gast omย gezamenlijk te trainen. Sabum Kiet heeft jaren in deze commissie gezeten en momenteel zit Sabum Wouter in deze commissie.

Gezamenlijk Trainen

Na anderhalf jaar kon er eindelijk weer een keer gezamenlijk getraind worden door de leden van het CTO. Na alle online Technische Trainingen en overleggen was dit een verademing. Gewoon weer lekker samen in Dobok trainen en de puntjes op de i zetten.

Master Willy van de Mortel opende de training en al vlot werden de Gupgraden patronen gelopen. Hierna werd aandacht besteed aan de kleine verschillen in uitvoering. Uiteraard werden enkele “lastige” stukjes uit de patronen besproken en werd stilgestaan bij hoe dit te doceren tijdens de landelijke technische cursussen.

Natuurlijk mochten enkele Dangraad patronen niet ontbreken. Sam-Il, Yoo-Sin en Choi-Yong werden gelopen. Master Martijn Lindeboom mocht als laatste een Tul kiezen om te lopen, en hoe kom het ook anders, hij koos voor Juche.

Vooruitkijken richting komend Seizoen

Na 2 uur praktisch bezig te zijn geweest konden wij even snel omkleden en werd tijdens de koffie en gebak vooruit gekeken naar het komende seizoen. Zo werden de komende LTC’s afgestemd en de volgende CTO Training ingepland. Verder werden de laatste paar onduidelijkheden en vragen geformuleerd om aan Grand Master Marano te stellen. Overigens hadden wij dezelfde avond nog alle antwoorden binnen!

Wij zijn er klaar voor!

Deze gezellige dag krijgt later dit jaar nog een vervolg om de overige Tuls door te nemen. Alle collega’s bedankt voor jullie komst. ITF Nederland wij zijn klaar voor het komende seizoen!