Open Noord West Veluwe 2021

Geplaatst op 09-11-2021.

ELBURG, 06.11.2021 โ€“ Na twee jaar geen wedstrijden gingen wij met 13 fanatieke deelnemers richting Elburg voor de “Open Noord West Veluwe 2021”. Wij waren aanwezig als onderdeel van CB19NL en stredenย gezamenlijk om de ereplaatsen.

Welkom bij de CB19NL Family

Nog voordat het toernooi begon was er al reden voor een feestje. Onze vrienden uit Houten (Taekwon-Do Academie Namu Kwan) zijn sinds deze maand toegetreden tot de CB19NL familie. Samen met Taekwon-Do School Amsterdam, Taekwon-Do Academie Nimjae en onze eigen club trainen, leren en helpen wij elkaar.

Vroege Vogels

Het is zaterdagochtend en om 06:00 gaat de wekker….. na twee jaar geen “Open” toernooien is dat even wennen! Gelukkig was iedereen om 07:00 sharp bij onze sportschool om gezamenlijk richting Elburg te rijden. Tassen in de kofferbak, de papa’s en mama’s een dikke knuffel geven en instappen. In Elburg sloten de andere CB19NL leden zich aan bij de groep. Snel de polsbandjes uitdelen en op naar de weging.

Those Who Don’t Jump Will Never Fly

In tegenstelling tot de meeste toernooien werd de dag begonnen met de spring onderdelen. Door de iets afwijkende poule indelingen zaten de meeste deelnemers in vrij lastige poules. Iedereen deed zijn best maar helaas blijf het eremetaal uit totdat Milo klaar ging staan. Inmiddels weten we al een tijdje dat Milo hoog kan springen…… Vandaag kon Milo ook vliegen en wist zelfs met inhouden met gemak naar de eerste plek te springen. De eerste beker was in the pocket en de toon voor de rest van de dag gezet!

Practise Makes Perfect

Voor een groot deel van onze deelnemers was het hun allereerste toernooi. De afgelopen periode is er hard gewerkt om iedereen goed voor te bereiden. Snel werd duidelijke dat deze voorbereiding niet voor niets is geweest:

Springen:
๐Ÿฅ‡ Milo

Tuls:
๐Ÿฅ‡ Emilie
๐Ÿฅ‡ Bryan
๐Ÿฅˆ Quinten
๐Ÿฅ‰ Lara
๐Ÿฅ‰ Mai-Linh

Sparren:
๐Ÿฅ‡ Roald
๐Ÿฅ‡ Milo
๐Ÿฅ‡ Quinten
๐Ÿฅˆ Lara
๐Ÿฅˆ Louis
๐Ÿฅˆ Sam
๐Ÿฅˆ Amani
๐Ÿฅ‰ Mai-Linh

In totaal een vracht aan bekers en medailles: 14 in totaal ๐Ÿ†.

Surprise Surprise

Na een lange, leuke en succesvolle dag hadden wij nog een kleine verrassing voor de winnaars. In een volle kantine werden de deelnemers onthaald. Samen werd gezellig afgesloten met een etentje.

Teamwork Makes The Dream Work

Wij willen alle deelnemers, coaches, scheidsrechters en ouders bedanken voor hun inzet. Zonder jullie hulp kan er niet aan toernooien deelgenomen worden. Wij kijken alweer uit naar de volgende toernooien!