FlevoCup 2022 Harderwijk

Geplaatst op 21-03-2022.

HARDERWIJK, 20.03.2022 โ€“ Drukke weken op Taekwon-Do wedstrijden gebied. Na ons eigen CB19NL Toernooi vorige week reden wij nu richting Harderwijk voor de FlevoCup 2022. Vanuit Nieuwegein deden 6 deelnemers mee.

Vroeg Opstaan

Zondagochtend om 07:00 gaat de wekker. Het is tijd voor de FlevoCup 2022. Het wedstrijd seizoen begint gelukkig aardig op gang te komen. Om 07:45 werden de eerste deelnemers opgehaald door Sabum Wouter en werd de route naar Harderwijk ingezet. Daar kwam ook de rest van de CB19NL-crew aan. Snel werden alle deelnemerskaarten en coachkaarten uitgedeeld. Samen werd een plekje in de zaal gezocht en kon de gezamenlijke warming-up beginnen.

Tuls

Na de warming-up snel naar de weging en meeting. Iedereen was netjes op gewicht. Iets over 10:00 werd de opening gedaan en kon er gestart worden. Uiteraard met het onderdeel Tuls. Ondanks dat het pas het tweede toernooi is dit jaar was de vooruitgang zichtbaar. Vanuit Nieuwegein wist Bryan een welverdiende 1ste plaats te behalen. Mai-Linh werd 3e. Op het onderdeel Springen wist Emily knap tweede te worden ondanks dat ze zich niet helemaal lekker voelde.

Sparring

Na de lunch mocht de sparring gaar aan. Ook hier werden mooie resultaten behaald. Amani werd na spannende partijen knap 1ste. In dezelfde poule werd Mai-Linh 3e. Bryan werd na twee verleningen ook knap 2e.

Eindresultaat

In totaal wist wij samen met de CB19NL-crew in totaal 7 x Goud, 9x Zilver en 5 x Brons te behalen. Een schitterend resultaat. Alle coaches zijn dan ook hartstikke trots. Niet alleen op de beker winnaars, maar zeker ook op de deelnemers die helaas geen beker wisten te bemachtigen.

Komende CB19NL Activiteiten

De komende periode staan er weer enkele CB19NLย activiteiten in de planning. Kijk regelmatig om onze website voor alle informatie. Wij kijken er in ieder geval al naar uit!