ALV ITF Nederland 2022

Geplaatst op 05-07-2022.

NIEUWEGEIN, 03.07.2022 โ€“ Zondag 3 juli vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze landelijke bond (ITF Nederland) plaats in Nieuwegein. Onze eigen Sabum Wouter was aanwezig en werd in het bestuur verkozen.

Taekwon-Do Nieuwegein en Besturen

Door alle maatregelen omtrent het coronavirus zijn de ALV’s van I.T.F. Nederland de afgelopen jaren online geweest. Gelukkig kon er nu weer een fysieke bijeenkomst plaats vinden. Wat sommige van jullie wellicht niet weten is dat onze eigen Sabum Kiet een van de oprichters is van de bond. Jaren heeft hij zich ingezet voor de bond. De afgelopen 10 jaar heeft ook Sabum Wouter verschillende taken op zich genomen. Waaronder 8,5 jaar de functie van secretaris. Afgelopen drie maanden was hij dan ook betrokken bij het organiseren van deze ALV als interim secretaris van de bond.

Jaarrekening

Jaarlijks kunnen alle aangesloten scholen het bestuur ter verantwoording roepen. Dit is een goed recht binnen een democratische organisatie. Zo houden wij elkaar scherp en kunnen wij vooruit kijken. Deze vergadering stond in het teken van de jaarrekening en het kiezen van een nieuw bestuur.

Naar de jaarrekening was kritisch gekeken door de kascommissie. Hier kwamen enkele kritische vragen naar voren, maar alle cijfers waren correct. Er werd dan ook decharge verleent aan het bestuur. Duidelijk kwam naar boven dat ITF Nederland een financieel gezonde organisatie is.

Nieuw Bestuur ITF Nederland | Taekwon-Do Nieuwegein

Wisseling van de Wacht

Daarna stond de verkiezing van een nieuw bestuur op het programma. Voor de positie van voorzitter werd Master Coos van den Heuvel gekozen. Daarnaast werden Nanne Boonstra, Raymond Eikema, Boosabum Nina, Boosabum Frank en Sabum Wouter gekozen.

Namens Taekwon-Do Nieuwegein willen wij het afgetreden bestuur bedanken voor hun inzet en bijdrage de afgelopen jaren. Het is mooi om te zien dat er genoeg mensen zijn die de bond verder vooruit willen helpen. Immers samen kunnen wij meer dan alleen!

Alle verkozen kandidaten heel veel succes in jullie nieuwe functies.