CB19NL Trainers Training

Geplaatst op 03-10-2022.

NIEUWEGEIN, 02.10.2022 โ€“ Afgelopen weekend was de eerste Trainers bijeenkomst van CB19NL. Als club zijn wij aangesloten bij ditย inter-club competitie team. Voor de verandering waren het deze keer de trainers zelf die zich in het zweet moesten werken!

Samen Trainen & Leren

Meerdere keren per jaar komen de leden van CB19NL bij elkaar om gezamenlijk te trainen. Deze ronden was het de beurt aan de instructeurs zelf. Niets is natuurlijk leuker dan zelf ook flink aan de Dobok aan te trekken en aan de slag te gaan! Ondanks de graduatie verschillen heeft elke instructeur zijn inbreng. Samen kunnen we namelijk meer dan alleen.

Tuls en Hosin Sul

In de ochtend werd begonnen met het lopen van de hogere Tuls. De kick-off was direct Tong-Il Tul. Daarna mocht elke instructeur een Tul kiezen en aangeven waarom er voor gekozen werd. Zo kwamen soms verrassende verhalen naar boven. Uiteindelijk werden er 12 Tuls doorgenomen.

Daarna mocht Jair aan de slag met enkele Hosin Sul principes vanuit het Kalah Systeem. Altijd leuk om te zien dat ongeacht welke stijl je beoefend, vaak de principes overeen komen.

Overleg en Pizza

Na het fysieke gedeelte werden er pizza’s besteld en werd de vergadering geopend. Daar werd de jaarplanning doorgenomen. Door de volle I.T.F. Nederland en I.T.F. agenda waren evenementen in 2022 lastig in te plannen. Echter in 2023 staan de volgende evenementen op het programma:

  • Oliebollentoernooi | 07.01.2023 | Taekwon-Do Nieuwegein
  • Trainingsessie | 18.02.2023 | TA Nimjae
  • Trainingssessie | 19.03.2023 | Taekwon-Do School Amsterdam
  • CB19NL Kamp | 10 & 11.06.2023 | n.n.t.b.