Nederlands Kampioenschap Taekwon-Do 2022

Geplaatst op 16-11-2022.

BEST, 13.11.2022 โ€“ Met 12 deelnemers hebben wij meegedaan aan het Nederlandsย Kampioenschap I.T.F. Taekwon-Do in Best, Brabant. In totaal werden er maar liefst 12 medailles gewonnen en mogen twee leden zich Nederlands Kampioen 2022 noemen!

Afgelopen zondag was het Nederlands Kampioenschap I.T.F. Taekwon-Do van I.T.F. Nederland. Dit was het eerste NK sinds 2019. Op de onderdelen Tuls, Sparren, Special Techniques en Breken werd er gestreden om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen. Na een lange dag strijden wisten Bryan, op het onderdeel Tuls, en Milo bij de Special Techniques de titel mee naar huis te nemen. In totaal werden door Nieuweing 2 gouden, 4 zilveren en 6 bronzen medailles veroverd.

“Vincit qui ceย vincit”

Samen met onze teamgenoten van CB19NL (Taekwon-Do School Amsterdam, Taekwon-Do Academie Nimjae en Taekwon-Do Academie Namu Kwan) hebben we een geweldige dag gehad. Gezamenlijk werden 8 gouden, 8 zilveren en 10 bronzen medailles meegenomen.

Het winnen van medailles is mooi, maar niet het belangrijkste. Elke helpen, elke keer onszelf verbeteren en een leuke dag hebben zijn onze uitgangspunten.

Als leraren zijn wij ontzettend trots op onze deelnemers en alle medaille winnaars nogmaals gefeliciteerd.