New Champions Seminar

Geplaatst op 25-09-2023.

HELMOND, 23.09.2023 โ€“ Zaterdagochtend vertrokken Emily en Bryan in alle vroegte naar Helmond voor de New Champions Seminar. Grand Master Willy van de Mortel had Top Atleten Will Taylor en Fin Heesom uitgenodigd om dit seminar te geven.

New Champions Seminar Taekwon-Do Nieuwegein

Tijdens het seminar kwamen verschillende onderwerpen aan bod welke belangrijk zijn als je op hoog niveau mee wilt komen bij het onderdeel sparren. Tevens was het een mooie manier om eens “out of the box” te trainen en denken. Zowel Will als Fin zijn binnen het WAKO Wereld Kampioen in het onderdeel sparren.

Tijdens het seminar kwamen de volgende onderwerpen aan bod: sport specifiek voetenwerk, basis trap- en stoottechnieken, geavanceerde sparring combinaties, kracht, statische en dynamische flexibiliteit, mobiliteit en balans, mindset en focus management, zelfvertrouwen en het opbouwen van vaardigheden, en het ontwikkelen van een kampioen mentaliteit!

New Champions Seminar | Taekwon-Do Nieuwegein

Na een lange en leerzame dag keerde Emily en Bryan moe maar voldaan terug naar huis. De komende dagen zullen ze nog wel wat spierpijn hebben vermoeden wij;-).