Taekwon-Do Event Elburg

Geplaatst op 25-09-2023.

ELBURG, 23.09.2023 โ€“ Samen trainen op alle onderdelen van de Cyclus van Taekwon-Do, elkaar leren kennen en een hoop plezier maken. Rayyan en Sabum Wouter waren aanwezig op dit onwijs leuke evenement georganiseerd door leden en instructeurs van bevriende Taekwon-Do Scholen uit heel het land.

Groepsfoto Taekwon-Do Event | Elburg

Afgelopen periode ontstond het idee om met bevriende scholen een gezamenlijk evenent te organiseren. Zaterdag was het zover. Helaas hadden wij last-minute wat afzeggingen, maar dat mocht de pret niet drukken. Rayyan en Sabum Wouter vertrokken eind van de ochtend richting Elburg. Daar aangekomen stonden meer dan 80 deelnemers in de start blokken om een leuke middag te hebben.

Rayyan en Wouter Taekwon-Do Event Elburg

Het doel van dit evenent was samen trainen, elkaar leren kennen en natuurlijk samen plezier maken. Deelnemende instructeurs en leden kwamen van de scholen Sung Zang, BOOZ Groningen, Hwa Rangdo, Taekwon-Do Club Noord en Taekwon-Do Nieuwegein. Op het programma stonden de onderdelen Fundamentele Oefeningen, Tuls, Sparren en Zelfverdediging.

Rayyan heeft als jongste van alle deelnemers aan alle onderdelen meegedaan. Met name het Sparren vond hij geweldig. Sabum Wouter heeft de onderdelen Zelfverdediging gegeven en Fundamentele Oefeningen.

De deelnemers en instructeurs hebben en ontzettend leuke middag gehad. Dat smaakt naar meer! Wij kijken uit naar de volgende editie!

Instructeurs Taekwon-Do Event Elburg