Europees Kampioenschap Taekwon-Do 2024

Geplaatst op 16-04-2024.

LUBLIN, POLEN 16.04.2024 โ€“Deze week vinden de Europees Kampioenschappen I.T.F. Taekwon-Do plaats in Polen, Lublin. Onze eigen Boosabum Tim is onderdeel van TeamNL en zal meedoen op het onderdeel Tuls Senioren Heren 1ste Dan.

EK 2024 Lublin, Polen | Taekwon-Do Nieuwegein

 

De afgelopen maanden heeft Boosabum Tim hard toegewerkt naar dit EK. Als debutant komt hij in een illuster rijtje te staan van deelnemers aan Europees Kampioenschappen van onze club. Wij wensen Tim naast heel veel succes ook heel veel plezier de komende week!

Livestreams

Het gehele Europees Kampioenschap I.T.F. Taekwon-Do is live te volgen via de Livestreams (klik op Livestreams voor het complete overzicht) welke worden uitgezonden op het YouTube Kanaal van de International Taekwon-Do Federation.

Praktische Informatie

Donderdag 18 april staat de Verification and Weigh-In op het programma voor Tim. Zondagochtend ย 21 april is het grote moment. Om 09:00 start op veld 4 (area 4) de poule van Tim (Senioren Heren Tul 1ste Dan). Via onderstaande link is de poule live te volgen via de livestream:

https://m.youtube.com/live/sQZsBY3M3Qs?feature=share&cbrd=1