O-ITS Opleiding

Wat is de O-ITS opleiding?
O-ITS staat voor Ondersteuner I.T.F. Taekwon-Do Sportleider. Met het oog op de maatschappelijke ontwikkelingen is de relevantie voor een gedegen opleidingsaanbod gegroeid. Ouders willen hun kind met een gerust hart naar de training kunnen sturen en de trend is dat ze meer verwachten van een trainer dan alleen technische kwaliteiten. De vraag naar gediplomeerde instructeurs is daardoor de laatste jaren enorm toegenomen.

Omdat Taekwon-Do Nieuwegein staat voor hoge kwaliteit en een waardevolle aanvulling binnen de samenleving wil zijn, willen we het sportkader van onze club graag een gestructureerd programma van opleidingen en trainingen aanbieden. Op deze wijze kunnen we met elkaar verder groeien op het gebied van methodiek, pedagogiek en didactiek. Onze leden kunnen zowel fysiek als mentaal, in een veilige sfeer genieten van het officiële I.T.F. Taekwon-Do.

Praktische informatie

Evenement: Ondersteuner I.T.F. Taekwon-Do Sportleider (vanaf blauwe band / 12 jaar en ouder)

Datum: Zondag 17 oktober 2021

Tijd: 13:00 – 15:00/15:30

Locatie: Taekwon-Do Nieuwegein, Overijsselhaven 147 | 3433 PH | Nieuwegein

Organisatie/host: Taekwon-Do Nieuwegein

Kosten: €35,- per persoon

Inschrijven: via info@taekwondo-nieuwegein.nl

Toelichting: De Ondersteuner I.T.F. Taekwon-Do Sportleider is dé gelegenheid om je te laten bijspijkeren op pedagogisch-didactisch gebied. De laatste trends vanuit Zelfstandig I.T.F. Taekwon-Do Sportleider en I.T.F. Nederland worden uitgelegd, zodat je direct kan ondersteunen tijdens de lessen op je eigen club. Elke cursus is weer een feest, dus zorg dat je erbij bent!

Extra info:

  • De Ondersteuner I.T.F. Taekwon-Do Sportleider is een ingangseis voor het 1ste Danexamens