Nieuwe Gupgraden Handboeken Beschikbaar

Geplaatst op 16-09-2019.

Nieuwegein, 16.09.2019 – Vorig seizoen is een start gemaakt met het herstructureren van hetย studiemateriaal binnen Taekwon-Do Nieuwegein. Vanaf vandaag zijn ook de handboeken voor de Jeugd af. Daarmee is het gehele studiemateriaal voor gekleurde banden (Gupgraden) voor de Jeugd, Junioren en Senioren klaar.

Voorbereidingen op Examens

De afgelopen seizoen hebben de leraren gemerkt dat het vaak onduidelijk was voor leerlingen, en ouders, wat precies geoefend moet worden voor de examens. Tijdens de laatste twee examens is gewerkt met de nieuwe exameneisen – lees hier het verslag van het meest recente examen – en nu zijn de handboeken ook klaar. In de nieuwe handboeken worden per graduatie de nieuwe technieken duidelijk beschreven, met fotomateriaal voor gedaan en zijn video’s beschikbaar om je te ondersteunen. Behalve de nieuwe technieken staan ook alle patronen (Tuls) in detail beschreven. Ook staan alle exameneisen per graduatie duidelijk vermeld. Wij hopen dat de nieuwe handboeken helpen bij de voorbereidingen op je examen. Lees op deze pagina alles over de examens.

Hoe te verkrijgen

Wil jij ook gestructureerd naar je examen toe te werken? De handboeken zijn per direct te bestellen bij Sabums Kiet en/of Wouter of per mail via info@taekwondo-nieuwegein.nl.