Samen Groeien

Geplaatst op 04-02-2020.

Nieuwegein, 02.02.2020 โ€“ In de oudheid beschreef de Griekse filosoof Aristoteles het al: het geheel is groter dan de som der delen. Het idee hierachter is dat je samen meer kunt bereiken dan alleen. Afgelopen weekend was hier een mooi voorbeeld van. Zo werden er examens afgenomen, werd er kennis gedeeld tussen leraren en samen getraind naar een nieuw doel voor het Junioren Dames Team Tul van de nationale selectie.

Examens Namu Kwan

Op zaterdag waren er examens bij onze collega’s van Namu Kwan. Dit was een speciaal examen want het was de eerste keer sinds hun aansluiting bij onze landelijke bond, I.T.F. Nederland. Bij de aansluiting hebben ze gevraagd aan Sabum Wouter om als supervisor te fungeren. Het afgelopen jaar is er o.a. samen getraind, aan de website gewerkt, zijn er opleidingen samen georganiseerd en nu was het tijd voor het examen. Samen met de leraren van Namu Kwan kon Sabum Wouter terug kijken op een mooi examen. De eerste stappen in de gezamenlijke reis is genomen en met de gegeven feedback kunnen de volgende stappen worden gezet.

Lerarentraining I.T.F. Nederland

Zondag was de jaarlijkse Lerarentraining van I.T.F. Nederland. Vanuit CB19NL waren Boyd, Mats, Ashin en Wouter aanwezig. Constant jezelf blijven ontwikkelen en leren lesgeven stond hierbij centraal. Lees het complete verslag hier.ย 

Junioren Dames Team Tul

Na de lerarentraining snel de auto in om met de Junioren Dames Team Tul te trainen voor het aankomende Europese Kampioenschap in April in onze eigen Dojang. De afgelopen weken hebben de dames al enkele choreo’s in elkaar gezet samen met de coaches Jair Stenhuijs, Randy Brouwer en Wouter Meijer. Het team begint steeds meer op elkaar ingespeeld te raken en het is een eer om met alle betrokkenen samen te mogen werken. Wat het extra mooi maakt is dat er maar liefst 5 scholen samen werken aan dit project! Natuurlijk trainen we niet alleen, maar was er ook tijd om gezellig met elkaar pizza te eten en zo het weekend extra leuk af te sluiten.