CB19NL Training “The Geina Session Part 2”

Geplaatst op 11-02-2020.

NIEUWEGEIN, 08.02.2020 – Na eerder dit seizoen al in Nieuwegein te zijn geweest was het tijd voor “The Geina Session Part 2” voor de CB19NL. Nieuwe hal, een paar nieuwe gezichten maar hetzelfde concept. Vandaag stonden de onderdelen Tul, Sparren en sportpsychologie op het programma. Naast keihard trainen was er ook nog een klein feestje…….

Na de Open Dutch zit de eerste helft van het wedstrijd seizoen erop. De aankomenden maanden staan de 7e FlevoCup, het Europees Kampioenschap, de Yokoso Open en nog meer toernooien op ons te wachten. Na de Open Dutch afgelopen maand weet iedereen weer waar hij of zij staat en natuurlijk streven we er altijd naar om onszelf te verbeteren.

Technische Details

Het feest werd afgetrapt met een zware warming-up o.l.v. Jair. Als de beloning push-ups zijn dan weet iedereen hoe laat het is…. Nadat iedereen goed wakker was werden de Tul basics doorgenomen door Jair en Wouter. Onderdelen van het Seminar van Master Thierry Meyour kwamen hier in terug. Door middel van verschillende oefeningen werden de standen van de Tuls geoefend. Ook was er ruimte om elkaar feedback te geven en meerdere partijen tegen elkaar te lopen.

Vlak voor de lunch werd de jarige Euclides toegezongen en gefeliciteerd.

Lunch

Zoals gebruikelijk bij de CB19NL trainingen werd voor elke deelnemer de lunch geregeld. Natuurlijk willen wij alle vrijwilligers bedanken die dit mogelijk maken! Tijdens de lunch werden ook de nieuwe CB19NL hoodies, shirts en handdoeken uitgereikt.

Sparring

Naast de klassieke combinaties werd er bij het sparren aandacht besteed aan correcte afstanden. Hoe je je tegenstander kan misleiden en ervoor te zorgen dat je zelf wel kan scoren.

Photo’s by Marc Pleijers