Nieuwe locatie in Vathorst, Amersfoort

Geplaatst op 02-09-2020.

AMERSFOORT, 01.09.2020 โ€“ Het seizoen is begonnen en wij hebben direct groot nieuws. Het hing al een tijdje in de lucht maar is vanaf vandaagย officieel: precies 8 jaar na de eerste clinic in Amersfoort heeft Taekwon-Do Nieuwegein een nieuwe locatie in de Amersfoortse wijk Vathorst.

Wat ooit begon met die eerste clinic om de Taekwon-Do sport in Amersfoort te promoten is na 8 jaar uitgegroeid tot een volwaardige club. Waar gestart werd met twee jeugd groepen zijn wij inmiddels gegroeid naar 5 groepen voor alle leeftijden.

Niet alleen qua groepen hebben wij een groei doorgemaakt, maar ook in het opleiden van studenten. Zo hadden wij afgelopen juli een primeur. Patrick, Jurgen en Rik werden gepromoveerd tot zwarte band. De eerste drie I.T.F. Taekwon-Do dangraadhouders volledig opgeleid in Amersfoort.

Vanaf vandaag bestaat onze club uit twee locaties, te weten Nieuwegein en Amersfoort. Samen zullen wij onze krachten bundelen en vol gas het nieuwe seizoen ingaan. Namens alle leden van Nieuwegein heten wij de leden uit Vathorst van harte welkom bij de club en wensen wij beide locaties een goede samenwerking en mooie toekomst toe.