CB19NL Training November 2021

Geplaatst op 22-11-2021.

KRIMPEN A/D IJSSEL, 20.11.2021 โ€“Tuls, Sparren en een hoop Plezier! Na maanden wachten kwam de CB19NL familie weer bijeen. Dit keer bij TA Nimjae in Krimpen aan den IJssel, met onze nieuwe familie leden van Namu Kwan.ย De training werd verzorgd door Wouter, Jair, Iwan, Bas en Sebastiaan.

CB19NL is de paraplu waaronder Taekwon-Do Nieuwegein met drie andere ITF Taekwon-Do clubs samen optrekt. Na deelname aan deย Open Noord West Veluwe was het tijd om te werken aan de details voor de komende evenementen.

Technische Details

Na wat opstoppingen in het verkeer druppelde de leden van Taekwon-Do School Amsterdam, TA Nimjae, Namu Kwan en Taekwon-Do Nieuwegein binnen. In no-time stonden er 45 enthousiaste deelnemers opgesteld! De kickoff werd gedaan door Boosabum Sebastiaan, zodat iedereen lekker warm aan het volgende onderdeel kon beginnen.

Hierna werd er overgegaan op enkele “basisvoorwaarden” voor het onderdeel Tul. Niet alleen de technische details maar ook het fysieke gedeelte. Sabum’s Wouter en Jair liepen vervolgens door enkele Tuls heen, waarna er werd afgesloten met Team Tuls.

Eat, Train & Repeat

Na het onderdeel Tuls was iedereen toe aan een welverdiende Lunch. Uiteraard werd deze weer tot in de puntjes verzorgd door Rinate en de vrijwilligers van Nimjae. Gezien het aantal broodjes en drankjes dat er doorheen ging werd het gewaardeerd!

Sparring

Na de lunch nam Boosabum Iwan het stokje over voor het onderdeel Sparren. Verschillende combinaties werden geoefend e natuurlijk werden er veel partijen gedraaid.ย Groot voordeel van het samen trainen met leden van andere clubs is natuurlijk dat je telkens weer nieuwe tegenstanders tegenkomt die je niet zo goed kent als je vaste clubmaatjes. En je hebt ze in alle soorten en maten! Het is een waar genot om te zien hoe ze met elkaar omgaan en van elkaar leren.

Oliebollentoernooi

Het volgende CB19NL event staatย gepland bij ons in Nieuwegein: het Oliebollentoernooi op zaterdag 8 januari 2022. We hebben er nu al zin in!

CB19NL Oliebollentoernooi | Taekwon-Do Nieuwegein