Taekwon-Do Nieuwegein en CB19NL Doneren

Geplaatst op 16-03-2022.

NIEUWEGEIN, 16.03.2022 – Naast samen trainen, wedstrijden bezoeken en leren van elkaar zetten wij ons ook maatschappelijk in. Alle opbrengsten van ons toernooi hebben wij gedoneerd aan het Oekraïense Team Solovey van Oleg, Katya en Vitali Solovey uit Oekraïne.

Je Inzetten Voor Een Betere Wereld

Zaterdag 12 maart hebben wij van Taekwon-Do Nieuwegein samen met CB19NL het eerste CB19NL Toernooi georganiseerd. Dit was een zeer geslaagd en leuk toernooi. Toch kijken wij verder. Op dit moment is er in Oekraïne een oorlog aan de gang. Onze gedachte zijn bij ons collega’s en mede Taekwon-Doïns in Oekraïne.

Onze Studenteneed schrijft voor dat wij als Taekwon-Doïns ons zullen inzetten voor een betere en rechtvaardige wereld. Daarom hebben wij besloten om al onze opbrengsten te doneren aan Team Solovey. Team Solovey is de sportschool van Wereld Toppers Oleg, Katya en hun zoon Vitali. Op dit moment is hun Dojang omgebouwd zodat zij vluchtelingen kunnen opvangen.

Wij roepen alle organisatoren van toernooien op om te doneren en dat de oorlog snel voorbij is.