Jeugddag 2022

Geplaatst op 22-08-2022.

NIEUWEGEIN, 20.08.2022 โ€“ De zomervakantie zit er helaas alweer op maar het nieuwe seizoen is met een knaller gestart. Zondag was alweer de 3e jeugddag en de opkomst was zeer goed te noemen.

Elk jaar organiseren wij voor onze jongste leden een jeugddag. In 2019 vond deze plaats in park Oudegein en net als vorig jaar hadden wij allerlei activiteiten in en rondom ons pand georganiseerd. De jeugddagย was voor alle kinderen tussen de 3 en 12 jaar, van zowel Taekwon-Do als Kickboksen. Natuurlijk ook een vriendje of een vriendinnetjes meenemen. Na een goeie warming-uphebben we in de ochtend verschillende onderdelen behandeld zoals: kussentraining, sparren, special technics, fundamentele oefeningen en diverse spelletjes. Met de lunch zijn we goed verwend met poffertjes, chips en vers fruit.

Middagprogramma

In de middag hebben we de kinderen flink laten zweten zowel mentaal als fysiek. Boosabum Ixora was haar band kwijt en wist niet meer waar deze was. Gelukkig wist ze nog wel te vertellen waar ze allemaal geweest was en hebben we door middel van een speurtocht alsnog haar band gevonden. Daarna was het tijd voor heel andere spellen zoals 4 op een rij, fles werpen en Jenga. Als afsluiter hebben we met elkaar trefbal gespeeld.

Ons focus lag vandaag vooral op plezier, glimlachen en lol maken. Gelukkig hebben de kinderen ons zeker niet teleurgesteld. Kortom plezier voor zowel de kinderen, leraren als de ouders. Het was ook dit jaar weer een genoegen om een jeugddag te mogen organiseren. Wij kijken nu al uit naar de Jeugddag van volgend jaar!