Medailleregen Fuji Mae Kids Cup 2022

Geplaatst op 26-09-2022.

SINT-OEDENRODE, 25.09.2022 โ€“ Het wedstrijdseizoen is begonnen. De eerste stop dit jaar was de Fuji Mae Kids Cup in Sint-Oedenrode. In totaal trokken 16 CB19NL deelnemers in alle vroege ochtend richting Brabant voor een ware medailleregen!

Welkom Back

De laatste keer dat wij deelname aan de Fuji Mae Kids Cup was in 2019. Toen met 5 deelnemers, deze editie waren dat er 16. Samen met onze CB19NL collega’s uit Houten streden wij gezamenlijk om de medailles. Helaas konden onze vrienden uit Krimpen aan den IJssel en Amsterdam er niet bij zijn.

Scheidsrechters In Het Zonnetje

Bij aankomst werden direct alle scheidsrechters op de foto gezet. Zonder scheidsrechters zijn er immers geen toernooien mogelijk. Ariecke, Peter, Joppe, Bob, Tim en Bastiaan hartelijk dank voor jullie inzet!

Let’s Get This Medal Rain Started

Na de gezamenlijke warming-up mochten de deelnemers los op de onderdelen Tuls, Sparren en Gesprongen Technieken.

In totaal werden er maar liefst 27 medailles gewonnen!

15 x ๐Ÿฅ‡
7x ย  ย ๐Ÿฅˆ
5x ย  ๐Ÿฅ‰

Bij het onderdeel Tuls 7x Goud, 1x Zilver en 2x Brons. Bij het Sparren 6x Goud, 4x Zilver en 1x Brons. Ook bij het Springen werden medailles veroverd: 2x Goud, 2x Zilver en 2x Brons.

Alle deelnemers van harte gefeliciteerd met jullie prestaties. Niet alleen de medaille winnaars maar iedereen die mee deed!

Aankomende Toernooien

De komen weken staat de Battle of the Lowlands en het Nederlands Kampioenschap Taekwon-Do op de agenda.In januari zijn we ook weer aanwezig tijdens de Open Dutch, georganiseerd door Difesa Sports van Grand Master Willy van de Mortel.