Nederlands Kampioenschap I.T.F. Taekwon-Do 2019

Geplaatst op 22-11-2019.

DELFT, 17.11.2019 โ€“ Vroeg in de ochtend vertrok Taekwon-Do Nieuwegein zondagochtend met de ย CB19NL familie richting het Nederlands Kampioenschap I.T.F. Taekwon-Do 2019 in Delft. Na weken van voorbereiding was het tijd om al het harde werken in de voorbereiding om te zetten in medailles. En medailles werden er gewonnen!

De dag begon met de opening van het toernooi waarbij de wethouder van Sport een mooie toespraak hield. Direct na de opening werd er afgetrapt met het onderdeel Tuls. Direct werd duidelijk dat de afgelopen CB19NL trainingen geholpen hebben want de eerste medailles druppelde binnen. Speciaal was de Gouden medaille voor Roche Woen Tjoen Soen, die voor de 5e keer op rij Nederlands Kampioen 1ste Dan Tuls wist te worden, gefeliciteerd!!!

In de middag werd het Nederlands Team gehuldigd voor de prestaties op het afgelopen WK in Inzell, Duitsland en het EK in Sarajevo, Bosniรซ-Herzegovina. Afgelopen WK zijn Roche, Floyd en Wouter actief geweest en op het EK Roche en Wouter.

In de middag begon de CB19NL medaille machine echt goed te lopen op de onderdelen Sparren en Pre-Arranged Sparring. Alex wist een paar ninja moves uit de hoge hoed te toveren en Julian wist zelfs een Zilveren medaille te veroveren. Danny maakte naar een afwezigheid van 3 jaar weer zijn comeback en hoe! Danny wist op het onderdeel Sparren een welverdiende Bronzen medaille mee naar huis te nemen.

Naast de onderdelen Tuls en Sparren wist de CB19NL familie ook medailles te winnen op de onderdelen Breken, Pre-Arranged Sparren en Special Techniques.

Helaas kan niet iedereen een medaille winnen maar het proces is belangrijker dan het resultaat. Voor degene die nu geen medaille wisten te behalen hebben wij mooie stappen gezien richting wellicht een medaille de volgende keer.

Na een lange dag was de totale medaille oogst voor CB19NL:ย 13 x ๐Ÿฅ‡,ย 13 xย ๐Ÿฅˆ enย 18 x ๐Ÿฅ‰waarmee we ook de overall winnaar waren in het medaille klassement. Natuurlijk een prestatie op trots op te zijn! Naast het genieten van alle mooie resultaten staat het volgende toernooi, de Fuji Mae Kids Cup, in december ook weer op de agenda.

Wil je ook meedoen aan toernooien en samen trainen met de CB19NL familie? Kijk op de website waar de volgende training is en geef je op bij Sabum Wouter.